| | vivaspb.com | finntalk.com

 

Máte problémy s Vaším počítačem, notebookem nebo tiskárnou?  

Potřebujete zálohovat nebo obnovit data z poškozeného disku nebo omylem smazané z paměťové karty? 

Odvirovat napadené pc, nebo pouze nainstalovat kvalitní antivirus a předejít tak problémům?

Zpomaluje se Vám počítač nebo notebook?

Potřebujete nainstalovat nebo přeinstalovat Váš operační systém na PC nebo notebooku?

 

 Zjištění závady, návrh řešení

Vaše zařízení – PC, notebook, tiskárnu, síťové prvky nejdříve zkontrolujeme, zjistíme závadu a navrhneme optimální řešení.

Jakmile zjistíme, že zařízení je neopravitelné případně odstranění závady bude nepřijatelně drahé nebo komplikované, doporučíme nové zařízení, které bude vyhovovat vašim potřebám.

 

Nabídka služeb

 

  • Zrychlení systému – Odvirování, vyčištění

Máte počítač zavirovaný, zpomalený systém, pomalejší internet nebo se náhodně vypíná počítač?

Zkontrolujeme zda-li nemáte zavirovaný počítač kvalitním antivirovým programem a jiným bezpečnostním softwarem. Odstraníme záškodné programy, spyware, viry a červy. Jedním z nejčastější důvodů proč je PC pomalé je: zavirování, nastavené zbytečně velké množství programů, případně vadný komponent (pevný disk, paměť ram, základní deska).

Nabízíme také vyčištění operačního systému (Windows XP, Vista, 7). Vyčistíme dočasné soubory, které systém již nepotřebuje, opravíme chybné registry systému, defragmentujeme pevný disk, opravíme chybné soubory na disku,vyřešíme ostatní problémy systému.

 

  • Instalace, výměna komponentů

Nainstalujeme nový komponent do Vašeho počítače (grafickou kartu, pevný disk, zvukouvou kartu, paměť RAM,..). Dohledáme vadný komponent a nahradíme jej novým. Pro zařízení nainstalujeme nejnovější ovladač a otestujeme celkovou funkčnost.

 

  • Instalace programů, úprava systému

Hledáte nějaký program pro konkrétní potřebu?

Potřebujete poradit, nainstalovat, případně upravit nastavení nějakého programu?

Poradíme – nainstalujeme vám program, který je zdarma.

 

  • Obnova, záloha ztracených dat

Smazali jste omylem důležité soubory?

Poškodil se vám disk?

Dokážeme zachránit ztracená data z různě poškozených disků a datových médií. Potřebujete-li obnovit data, kontaktujte nás.

V ideálním případě je lepší se těmto situacím vyhnout. Pro firmy (i běžné uživatele) nabízíme pravidelné týdenní, měsíční zálohování, kontaktujte nás pro více informací.

 

  • Čištění počítače

Každý počítač i notebook je nezbytné dostatečně chladit. Jedním z důvodů krátké životnosti PC nebo notebooku je nedostatečné chlazení počítače. Nejčastější příčinou, proč je notebook nebo PC nedostatečně chlazen, je zanešení větráčku prachem.

Zanešení větráčku a chladiče prachem se projevuje nedostatečným chlazením počítače (tím se zvyšuje celková průměrná teplota) a také nepříjemným zvýšením hlučnosti. Přehřátím může dojít k zničení notebooku.

 

  • Pomoc pří výběru PC, notebooku, softwaru, sestavíme PC

Potřebuje poradit s výběrem PC, notebooku nebo komponentů do PC a na co si dát při výběru pozor?

Poradíme vám při výběru vhodného notebooku nebo stolního počítače. Vhodný počítač vybíráme vždy dle požadavků zákazníka. Doporučíme optimální software (programy) pro vaše potřeby.

 

Zaměřujeme se také na sestavení stolního PC. Sdělíte nám vaše požadavky na počítač – vybereme vhodné komponenty a sestavíme PC.